Αρησ Παο / Παο αρησ 13 χρόνια χωρίς νίκη επί - «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos).

«τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο! Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη.

Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. Live σχολιασμός Î'ΡΗΣ-ΠÎ'Ο & Î'ΕΚ
Live σχολιασμός Î'ΡΗΣ-ΠÎ'Ο & Î'ΕΚ from i.ytimg.com
«τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο! Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,.

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη.

Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο! Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον.

29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos).

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Live σχολιασμός Î'ΡΗΣ-ΠÎ'Ο & Î'ΕΚ
Live σχολιασμός Î'ΡΗΣ-ΠÎ'Ο & Î'ΕΚ from i.ytimg.com
Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο!

Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league.

Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο! Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos).

«τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο!

Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. Î'ΡΗΣ - ΠÎ'Ο: Άφιξη αποστολής
Î'ΡΗΣ - ΠÎ'Ο: Άφιξη αποστολής from i.ytimg.com
Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο! 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league.

Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό.

Ο γηπεδούχος άρης μετά τα διπλά σε ριζούπολη και ηράκλειο,. 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη. Εκδόθηκε το δελτίο του γκαρσία, παίζει με παο! Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό.

Αρησ Παο / Παο αρησ 13 χρόνια χωρίς νίκη επί - «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos).. «τρέχει» ο μαουρίσιο για να προλάβει τον αρη (photos). Ο άρης υποδέχεται τον παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη super league. 29' ετοιμάζεται αλλαγή από τον παο, με τον δώνη αντί του τραυματία γιόχανσον. Στο «κλεάνθης βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της super league 1, με τον άρη να αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό. Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου hellas online ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον άρη.